>

Yüz Tanıma Sistemi

Yüz Tanıma Sistemi

Yüz tanıma sistemi, bir bireyin kimliğini yüzünü kullanarak tanımlamanın veya doğrulamanın bir yöntemidir. Yüz tanıma sistemleri, fotoğraflarda, videoda veya gerçek zamanlı olarak kişileri tanımlamak için kullanılabilir. Kolluk kuvvetleri, polis tarafından durdurulduğunda insanları tespit etmek için mobil cihazlar da kullanabilir.

Yüz Tanıma Sistemi Fiyat Teklifi Al




Yüz tanıma cihazı modelleri

 

Yüz tanıma sistemleri kusursuz mudur ?

Yüz tanıma cihazları belirli şartlar altında sağlandığında %99 a varan başarı oranına sahiptir.

Yüz tanıma sistelmleri

Yüz tanıma sistemi için şartlar nelerdir ?

Prosedür basitçe, tanımlanması gereken kişinin biyometrik yüz modelini oluşturmak ve kaydetmek için gerekli görüntüleri ve verileri üretmek ve elde etmek için dijital fotoğraf teknolojisine sahip herhangi bir cihazı gerektirir.

Şifreler, e-posta, özçekimler veya görüntülerle doğrulama veya parmak izi tanıma gibi diğer tanımlama çözümlerinin aksine, Biyometrik yüz tanıma, bu sistemi en güvenli ve en etkili sistemlerden biri yapan benzersiz matematiksel ve dinamik kalıplar kullanır.

Yüz tanımanın amacı, gelen görüntüden, bir veritabanındaki bir dizi eğitim görüntüsünde aynı yüzün bir dizi verisini bulmaktır. En büyük zorluk, bu işlemin gerçek zamanlı olarak gerçekleştirilmesini sağlamaktır, bu, tüm biyometrik yüz tanıma yazılımı sağlayıcıları için mevcut olmayan bir şeydir.

Yüz tanıma işlemi, ne zaman yapıldığına bağlı olarak iki değişken gerçekleştirebilir:

Bir yüz tanıma sisteminin ilk kez bir yüzü kaydetmesi ve onu bir kimlikle ilişkilendirmesi için, sisteme kaydedilecek şekilde adreslediği kişi. Bu süreç aynı zamanda yüz tanıma ile dijital işe alım olarak da bilinir.

Kaydedilmeden önce kullanıcının kimliğinin doğrulandığı varyant. Bu süreçte kameradan gelen veriler, veri tabanındaki mevcut verilerle çaprazlanır. Yüz önceden kayıtlı bir kimlikle eşleşirse, kullanıcıya kendi kimlik bilgileriyle sisteme erişim izni verilir.

Yüz tanıma sistemi ankara ve yüz tanıma sistemleri ankara olarak keşif ve proje tekliflerinizi iletebilir. Konuyla ilgili geri dönüş sağlayabilirsiniz.

Daha yeni Daha eski

Reklam Alanı

0542 736 20 88 Reklam alanı için iletişime geçebilirsiniz

Sponsor Reklam

Benimle İletişime Geçmek İstermisin ?