>

Kırıkkale Düğün Organizasyon Firmaları

DÜGÜN ORGANİZASYONU

Dügün Organizasyonu ( KAMPANYALI FİYATLAR ) konusunda uzman kadromuzla sizlere en kaliteli hizmeti en cazip fiyatlarla sunmaktan gurur duymaktayız. sizlerde Tanya Organizasyon farkıyla hayallerinizi gerçekleştirmek için bizleri arayınız. Sizleri Ofisimize Bekliyoruz.

KIR DÜGÜNÜ MEKANIMIZ BULUNMAKTADIR LÜTFEN BURAYA TIKLAYINIZ.

KIR DÜGÜN’LERİ İÇİN MASA SANDALYE KİRALAMA , DÜGÜN DEKORLARI HİZMETİMİZ BULUNMAKTADIR.

MASA SANDALYE KİRALAMA , MASA ORTASI CANLI ÇİÇEK SÜSLEME , ŞAMDAN ÇİÇEK SÜSLEME , MEKAN TÜL SÜSLEME , ÇİÇEKLİ TAG , SES SİSTEMİ , VOLKAN GÖSTERİSİ , DJ PERFORMANCE , KARŞILAMA HOSTESİ , CATERİNG HİZMETİ , TRİO MÜZİK GRUBU , FOTOGRAF VİDEO ÇEKİMİ.

DÜGÜN ORGANİZASYONU
BEYAZ SÜTUN GELİN YOLU+CANLI ÇİÇEKLİ VAZO

NELER YAPIYORUZ , Masa Sandalye Temini , Masa Süsleme , Kumaş Süsleme , Sandalye Süsleme , Sahne Kurulum , Işıklı Podyum , Ses Sistemi , Şamdan Çiçek Süsleme , Gelin Yolu , Konfeti , Volkan , Supla , Peçete , Işıklı Perde , Masa Süsleme .DÜGÜNE DAİR HERŞEY.

DÜGÜN KONSEPTLERİ , farklılık bu tarz organizasyonlar için her zaman paha biçilmezdir , yapılacak süslemelerde degişiklik yaratmak yani hiç olmayanı yapmak yada üretmek ‘bu işin en iyi yanı olacaktır. Baloğlu Organizasyon farkı ile Dügün Organizasyonu konusunda uzman kadromuzla sizlere çok farklı Dügün Konsepti sunacagımıza söz vermekteyiz.

Daha yeni Daha eski

Reklam Alanı

0542 736 20 88 Reklam alanı için iletişime geçebilirsiniz

Sponsor Reklam

Benimle İletişime Geçmek İstermisin ?